Описание слайда:
Eintopf (Айнтопф)
It is a thick soup, usually boiled in broth or water. It can replace at the same time and the first dish and the second. The composition may be different. So, usually, vegetables (carrots, cabbage, potatoes), legumes, pasta, meat, sausages and other meat products. The name literally translates as "one pot," and there was this dish, if you believe one legend, in a peasant family, where the hostess wanted to eat to feed all household members.
Это густой суп, который обычно варят на бульоне или же на воде. Он может заменить одновременно и первое блюдо, и второе. Состав может быть разным. Так, обычно используются овощи (морковь, капуста, картофель), бобовые, макаронные изделия, мясо, сосиски и прочие мясные продукты. Название дословно переводится как «одна кастрюля», а появилось это блюдо, если верить одной из легенд, в крестьянской семье, в которой хозяйка хотела вкусно накормить всех домочадцев.